Videoblogg.



Go pose!?




Jag märker att ljudet är lite otydligt, man hör ju knappt vad jag säger.


Anna.



Många skriver till mig och berömmer mig för min fina blogglayout, trevligt tycker jag! Men ni ska veta att det är en tjej som heter Anna som har gjort den, ni hittar henne på hennes blogg:


http://akolan90.blogg.se/


Är jag kanske nya Rollergirl?



Jag älskar verkligen 90'talet!

Jag älskar verkligen Eurodisco!

Och allt sedan jag växte upp med mammas Mr Music skivor.


Tack mamma! <3



StarCube - Flying High (Dear 90's Public Live Mix) Preview

Är jag kanske nya Rollergirl? Alla bimbos gör ju singlar, och jag tanker inte vara sämre jag.


StarCube - Flying High 2009 (Preview).



Tänk dig att få dansa i en mörklokal och låta kroppen svepas av färgade mönster och se dina vänner sjunga med till din egen röst medan basen trycker er i bröstet, vilken dröm, i alla fall min dröm, och jag tänker se till att den blir verklighet.

Vill inte låta dryg nu, men tillskillnad från Kissie och Amir så tänker jag åstadkomma någonting, att sitta och blogga på en mässa känns inte lika glamoröst som att stå i VIP-kön till ett diskotek och veta att ens egen låt spelas inne på dansgolvet, inte för att det har hänt än, men inom sin tid så blir det nog min verklighet, det gäller bara att tro på det man gör, jag kan konsten att göra musik, och kommer att använda mig av den. (Jag har ingenting emot Kissie och Amir)


StarCube - Flying High 2009 (Preview)
Lyssna gärna! (och ja, det är jag som sjunger)


OBS! Är en egen tolkning av Captain Hollywood Project - Flying High.


Some kind of hardcore.


(The official StarCube song)


Twinkle little star, and I will find you

Twinkle little star, and I will catch you

Twinkle little star, and I will find you


Hide and seek in StarCube world!


Kanske har en "preview" ikväll, annars så kommer den imorgon.


Testar att videoblogga.




Nästa vecka så ska jag börja videoblogga på allvar, see you soon!*


Will my heart survive
I know you are the only one
The love of all my life, oh baby!


(Okej, så gay!)


Vilka är ni som ringer?


Jo tack, det har jag haft 5 dagar i rad nu, men jag tänker inte låta mig skrämmas av er.
Det är några skojare här på bilddagboken som har fått för sig att ringa till mig varje kväll strax efter 23.00 (första gången dom ringde så svarade jag), konstigt nog så kommer jag alltid att tänka på filmen "one missed call" fast jag egentligen vet att dom bara är ute efter att trakassera mig, fast reglerna är ju enkla, det är ju egentligen bara att skita i att svara på "okänt" nummer, idag klickade jag dom 5 gånger (dom ger sig inte heller utan försöker på nytt, på nytt och på nytt).

Kanske nalkas det lite "Kissie" status på mig?
Jag menar, snart kommer jag som hon att behöva ha anonymt nummer, ni vet sånt nummer som bara nyblivna kändisar får, haha! Starcube till i die <3


What will it sound like when you die?

Fantastic.


Aw, idag fick jag hem parfymen som jag beställde/vann här om dagen, nu saknas egentligen bara bodylotion för att ha hela serien, jag har följande: deodorant, eau de parfum och after shave.

Mina nya playboy örhängen dök även ner idag också, tog bara en dag för dom att komma, good sound! och dom är verkligen fantastic*


Playboy örhängen.


Nu har jag varit och beställt igen, och den här gången ifrån Bingo Rimers nya sida sexy.se

Det blev ett par playboy örhängen i guld.


Natti natt!


Gosa.


Som mormor kallar honom "svärmors dröm" är på väg hit nu (Kristoffer). Vi ska se på film och mysa, eller jag ska mysa med honom i alla fall, även om han vill det eller inte då han är heterosexuell, men jag brukar få hålla om honom, han tycker det är rätt mysigt ändå.


Gosa.


Melatonin.


Alltså melatonin, det finns inget som går upp emot melatonin!
Tog en tablett för 20 minuter sen och känner redan av det, skulle i princip kunna lägga mig ner nu och aldrig mer vakna!

Fan vad sömn är härligt*
God natt!

Nypressad apelsinjuice.


Gud idag har jag varit dålig på att blogga, drack nyss ett glas nypressad apelsinjuice vilket jag har gjort dagligen sedan 1 februari, duktigt va? Ni vet väl hur bra apelsinjuice är för hår och hud? Jag kommer att ha detta som en rutin nu fram till sommaren (och då menar jag verkligen färskpressad apelsinjuice som du pressar hemma i köket).

Sen lite is på det! =)

Laddar upp inför våren.


Var med mamma och mormor i Skärholmen idag och kollade på lite kläder, lönt mamma gick in på Flash men inte hittade något, däremot så gjorde jag det, köpte den ljusrosa pikétröjan högst upp (lite skum belysning). Tänkte jag skulle använda dessa två tröjor nu när våren kommer.


Bild 1 = Flash
Bild 2 = Gina Tricot


Tradera.


Vann en aktion nyss på Jean Paul Gaultier 2, en underbar unisex parfym med varma doftnoter av vanilj, amber och mysk.

Homosäng.




Kolla min homosäng, här ligger jag och glittrar när jag bloggar. <3


Laddar upp inför våren.


Wii, idag så kom mina tre playboy kuddar som jag nämnde tidigare i ett inlägg, dom var mycket större än vad jag trodde!

Förövrigt så har jag även beställt mig en ny mugg, men framför allt, Sthlms snyggaste tygväska, fatta denna med rätt solglasögon till i sommar och en blingbling klocka, fab!*



(Ja, det är Natacha, mitt allt på motivet)


Reklam för bloggar.


Jag älskar att folk har börjat använda sig av min bevakarstatus på bilddagboken som reklam för sina egna bloggar, dom vet att det lönar sig att nämna sin blogg i min bilddagbok.


<3


Aylar Lie.


Aylar Lie ringde mig nyss och meddelade att hon och några vänner kommer med bil till Stockholm den 26/2 för att fira min födelsedag i efterhand. Några mer än jag som är sugna på ett äkta wet t-shirt party?


Anmäl er under i så fall! =P


(ironi)


"Aylar Lie" = Frida Johansson <3


Meddelande.


Jag fick ett meddelande förut som jag tyckte va lite värt att ta upp.

Läs nedifrån och upp!


Playboy klocka.




Den här klockan är så gay, men fan vad jag vill ha den! <3


MSN.










Loggade in på MSN en stund för att skaffa lite motivation.


The Girls Next Door.


Gud idag har jag verkligen inte gjort någonting, jag har vaknat, sett på Paradise Hotel 2005 och The Girls Next Door, är det någon som vet om DVD:erna finns och köpa med svensk text? Skulle ju vara lite spexigt.

Nu kommer jag förmodligen fortsätta att titta på The Girls Next Door med en kopp té.


Vilka té-sorter gillar ni bäst?


Asus Eee PC 900.




Ge mig datorn, vart köper man den till billigaste pris?


Magic sim lurar din LG.


Ett sådant här beställde jag idag till min mobiltelefon, får se om skiten fungerar.

"Magic sim lurar din LG!

Magic sim gör att du kan använda annat simkort än det som mobilen är låst till! Inga riskabla ingrepp. Inget som äventyrar garantin! Du gör ett urtag i simkortet, sen sätter du det tillsammans med magic sim i mobilen.  Fast din mobil är låst kommer magic sim att "lura den" att acceptera simkortet. Var beredd på lite pyssel men det är inget svårt och du riskerar inte att förstöra ditt simkort."

Techno, sprit och melatonin? skulle inte tro så!


Mahlins brev innehöll förövrigt melatonin vilket är olagligt att köpa på apotek i Sverige och finns alltså inte tillgängligt mer än om det är receptbelagt eller köps in utifrån andra länder, vilket Mahlin gjorde.


Fan vad fint man sover på melatonin, om ni bara visste!*


Melatonin är ett hormon som vi egentligen har naturligt i kroppen och som gör oss trötta på kvällen (bestämmer våran dygnsrytm) och har man då vänt på dygnet eller har för lite av det här hormonet i kroppen så är melatonin jätte bra, efter bara en timma så är du så trött så att du inte vet vart du ska ta vägen.


Sova lite så att säga!


CD WOW.




Alltså seriöst, beställ aldrig skivor ifrån CD WOW, jag beställde mina skivor den 11 januari och fick dom idag som först den 9 februari, service? Skulle inte tro så! Men det andra brevet som dök ner var rätt trevligt, dock var det de mest hemgjorda kuvertet jag någonsin sett, haha Mahlin då! <3 Ett vanlig jävla A4:a som hon bara hade vikit ihop och tejpat.


Avsändare: Toan, syfte?


Konversation?


Jag fick ett rätt intressant påhopp av en tjej igår, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om konversationen, vad tycker ni? Varför spotta på någon liksom?

Max Factor False Lash Effect Mascara.


Jag skulle nog vilja påstå att den här mascaran är hur bra som helst med tanke på dess prisklass, den är absolute min dagliga favorit mascara och är lätt värd sina ca 150:-. Definitivt Max Factor False Lash Effect Mascara framför L'Oreal Extra Volume Collagen Mascara.

Paradise Hotel 2005.




Text.

StarCube @ BDB.


Nu ska jag gå och lägga mig men avrundar kvällen såhär först, 100 bevakare till kanske? Bevaka du också!
StarCube @ BDB.

MeloBÖGfestivalen.


Alltså melodifestivalen är så jävla fånigt, nu kommer säkert folk tycka att jag är skit komisk som skriver det här, men jag blir allvarligt arg och skäms verkligen för att vara homosexuell när jag ser hur alla bögar bokstavligen står och skriker i kör till alla jävla schlagerlåtar och vickar på rumpan.

Snälla dö!
MeloBÖGfestivalen </3


Taktfast och hektiskt ska det vara, ge mig "Hard Dance Mania" och en grogg!*


H&M.



Köpa?

Cascada. <3


Ingenting kan förstöra min dag när det spelas Cascada i stereon, eller DJ Manian som han egentligen heter som ligger bakom gruppen, Natalie Horler lägger ju bara sång till låtarna, jag laddade nyss hem "Cascada and Friends Vol.1"


Ett musik tips för likasinnade!


Christoffer "StarCube" Persson.


Okej, mitt löshår kliar och jag vill ta ut det nu, jag får panik!
Skönt att jag har bokat tid för det den 25 feb, klippning och färgning (se bild ovan).

Natacha. <3




Alltså seriöst? Denna människa gör mig heterosexuell!


Ansiktssolarium.


Nu lovade dom leverans på torsdag, hoppas mitt ansiktssolarium kommer då, fan vad fab jag kommer att känna mig när jag sitter där! =P Är det någon utav er som känner till någon bra solkräm för solarium som ska påskynda/öka brunheten? Har hört att Soleo ska vara bra, någon som har testat det?


Blondinfilmer.


Sådana här filmer är överlag rätt dåliga, men jag kan samtidigt inte låta bli att förtjusas av deras dumhet, blondinfilmer in my <3 Anna Faris som karaktären "Shelley" är helt underbar, jag älskar verkligen hennes sätt att memorera namn på, jag var seriöst tvungen att spola tillbaka filmen för att lyssna på det igen, haha! Det är nästan så att jag funderar på att börja använda det som ett trick på krogen =P Är det någon mer än jag som har sett The House Bunny eller som har några andra blondinfilmer att tipsa om?

Ge mig!*


TV-personlighet.


Om en tv-personlighet fick representera mig så skulle det lätt få bli Jennifer i "Mia och Klara", alltså den här karaktären är to die for, det finns inte ord som beskriver min kärlek till henne! Hon spelar över och blir för mycket på helt rätt sätt, ett sätt jag verkligen uppskattar och skulle vilja beskriva mig själv på.

Tänk att få ha en man som är hockeyproffs på elitnivå, de ni haha! <3

Vilken tv-personlighet skulle få representera dig?


Jag vill ha en chihuahua.



En dag så!* <3

My glamorous lips.


Många frågar om färgen på mina läppar, så jag tänkte därför göra ett inlägg om det.

Först ut har vi 1. BeYu Soft Liner 512 eller 2. Max Factor Erace Concealer 08 Beige.

Jag väljer en av dom och lägger som grund för att få den hudton liknande färgen på läpparna innan jag slutligen använder mig av läppglanset 3. Buxom Lips Kanani eller 4. Buxom Lips Bambi.


Enkelt och snyggt! (på ett par läppar som bär upp det) =P


Jag själv föredrar oftast BeYu Soft Liner 512 och Buxom Lips Bambi.

Alla dessa fyra finns att handla på Kicks eller Åhléns.


MSN! - [email protected]



Axel och jag hade en diskussion om solarium och då nämnde han dessa tabletter, någon som har testat dom?
(Axel och "hampee" är inte samma person)
















Det är kul att det är så många som addar, just nu har jag 77 kontakter på 4 dagar.

Det blir många frågor och mycket diskussioner, så ni får inte tro att det är av oartighet om det tar lite tid för mig att svara, jag läser allt!


Sen en del nötter blockar jag ju förståss som ni säkert märker här uppe! (hampee)


LG U880.


Folk kommer säkert att tycka att jag är jätte omodärn nu, men jag har faktiskt införskaffat mig den här mobilen via blocket. Ända sen den lanserades 2006 har jag velat ha den, men inte kunnat då den endast såldes för operatören tre och jag hade ju Telia. Visserligen är denna mobil låst till tre nu med, men tänkte fråga er om ni kände till något företag eller hemsida som låser upp mobiler?

Tradera.


Jag vann tre aktioner på tradera idag, nämligen tre runda playboy kuddar, men jag insåg snart att jag skulle behöva ett nytt påslakan också, så det beställde jag från en sida.

Fint va?

Dagliga vitaminer.


Haha!

Ni lär ju förmodligen tro att jag är psykiskt sjuk nu, men nej då, det är faktiskt en dosset med vitaminer, jag börjar i nummerordning.


1. Okej, detta är en medicin då jag är epileptiker. (epilepsi)
2. Hårkontroll - bra näring och vita minner för håret.
3. Vitamax man - dagligt rekommenderat vitaminintag för män.
4. Triobe - det enda receptbelagda läkemedlet som innehåller b-vitaminer. (doserna är högre än rekommenderat dagligt intag)
5. Aco omega-3 forte - fiskolja.


Jag har valt att ha vitaminerna i en dosett då det är lättare för mig att komma ihåg att ta dom, jag inbillar mig nog dock att håret växer fotare, men en sak som är säker, håret sitter fast i rötterna mycket bättre nu och det nya håret som växer ut är av jätte fin kvalité.


Bilddagboken moments.


Förstår ni vad jag menar? Vad fick han ut av det där egentligen? Lite rädsla och nyfikenhet.

Peyre wannabe? Alla homosexuella killar har en drottning, så väl som den här killen säkert har manliga förebilder så som hockeyspelare eller något annat fånigt. Natacha är och kommer att förbli mitt allt. <3


Ett förord.


(Jag gillar att jag gick in på google och sökte på fjortisar så kom den här bilden upp, inget illa menat emot er personligen)

För er som är insatta i min bilddagbok (starcube) så har ni säkert märkt att killarna där agerar emot mig som killar brukar göra i låg och mellanstadiet gentemot tjejer i den åldern. Han söker hennes uppmärksamhet igenom att dra i hennes hår och retas med henne när han egentligen vill säga någonting fint eller söka hennes uppmärksamhet.


Tänk att jag tror att killarna på bilddagboken gör samma sak med mig, dom skriver något raffigt elakt om min sexuella läggning för att söka min uppmärksamhet när dom lika väl kunde ha skrivigt något intressant eller skitigt i att kommentera överhuvudtaget.


 

Killar, vad vill ni?

Jag glittrar!


RSS 2.0