Färga ögonfransarna.


Jag fick för mig att färga ögonfransarna, jag har inte gjort det på ett tag, det blir mycket enklare att måla på mascara sen då, men behöver liksom inte måla enda in till rötterna på fransarna...


Färgen jag använder finns att köpa på Kicks, rätt många känner nog till den... där emot det som är min egna lilla grej är att skölja av färgen på en gammal mascaraborste och sen använda den som redskap för att färga fransarna, du tar den lilla pinnen och använder den för att föra över färgen via den till borsten på mascaran, sen är det bara att måla precis som när du sminkar dig, låt sedan verka i 30 min innan du sköljer av.


http://karalicmelina.blogg.se


Sånt här tycker jag är trevligt, så länge folk skriver uppmuntrande saker om mig så är jag beredd att stoltsera med det här i bloggen. Skulle du vara beredd att skriva om mig för att få ta del av mina bevakare/besökare?

Soleo.Fick för mig att sola mitt ansikte, så jag gick iväg och köpte dessa, och jag måste faktiskt medge att dom gav resultat på en gång! Soleo - Total Bronzer*


Fransförlängning.


Jag skulle vilja prova på att göra en fransförlängning, bara till ett ytterst litet resultat, kanske för att fylla ut med mer volym? Är det någon utav er som har testat det?

Tjej fest!
Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande under påsk, men jag har varit nere på en snabb visit i Småland och där nere fanns bara MAC datorer vilket innebar att jag inte kunde föra över mina bilder. Nåja, nu är jag hemma i Stockholm igen och här är 3 bilder ifrån lördags då jag var iväg med min kusin haha, tjej fest! Det slutade med att jag och blondinerna stod på balkongen!


Älskade Frida.


Min vän Frida kom till mig igår rätt oväntat direkt med flyg ifrån Italien då hon jobbar med showen "Disney On Ice" (säljer leksaker), vi har inte setts på 3 månader och idag tog vi en vända på stan.


Mhm... jag på tunnelbanan.Inne på Monki ville Frida att jag skulle stå modell för en klänning som hon ville ha, haha! (not)Min före detta älskade arbetskollega Elin var lika glad i hågen som vanligt (var inne och hämtade Clarins ansiktskräm).Topshop.


Vi gick och åt mat på Kungshallen vilket ledde till lite små tissel ibland småflickorna.

Sen blev jag sjukt sugen på lakritsglass vilket också blev årets första glass.


Acer Aspire One AOA150-BP Pink Nordic
Ge mig!* Jimmy fixa!

Solnedgång vid kajen.


Jag åkte in till stan igår för att möta Tobias och


Moa.


Jag köpte mig en cider


och sen en bögdrink


följt av en sex on the beach.


Hej jag är 14år och vill inte vara med på bild.

Vita tänder?

Sen söta Amanda.


Cinderella Vikingline.


Den 23-24 maj åker jag, min bror och min mamma en tripp med "Cinderella Vikingline" vilket jag ser fram emot, jag kan lova er att det kommer att bli det mest dokumenterade blogginlägget jag någonsin gjort.


Lite galet sådär!*


Vaniljlatte.


Tog mig en fika idag på lunchen med ett underbart sol väder.

Dagen har gått bra och jag kom snabbt in i vanorna, allt tack vare mina tidigare erfarenheter ifrån Kicks. Nu jobbar jag imorgon också mellan 16-20, sen har jag fått lite tider nästa vecka också.


Bild: (vaniljlatte)


Bye!Så, nu var allt klart! Bye!


Färdig sminkad och klar.

Ja, nu sitter jag här, färdig sminkad och klar... det är verkligen inte ofta det händer att jag är klar en timme innan det att jag ska åka/gå. Konstigt nog så vaknade jag en hel timma innan klockan skulle ringa...

Nu ska jag bara peta i min någonting innan jag går och sätta i linserna.

Önska mig lycka till!


God natt!

Har nyss solat och smörjt in mig med diverse krämer, klockan är 02 och jag borde sova för länge sen med tanke på att jag har min första arbetsdag på indiska imorgon (12-20) blir nog en upplevelse, indiska är helt nytt för mig. =)

Återkommer imorgon, god natt!


Trött på vinter fettet.


Åh! Vilket underbart väder!

Är det bara jag som har börjat tröttna på vinter fettet?

Nu ska jag börja, morgon och kväll inklusive 1 timmas promenad dagligen fram tills juni.


Hur många rekommenderar ni att man börjar med?


Jobb 6 veckor framåt.


Idag blev det klart, från och med nu och 6 veckor framåt så kommer jag att jobba på indiska, hoppas det håller i sig över sommaren. Har mina 2 första arbetsdagar på torsdag och fredag, så morgondagen kommer att gå åt till förberedelser.

RSS 2.0