Älskade 90'tal.Idag fick jag ett ryck när jag vaknade och surfade in på Tradera för att lägga lite bud på dessa skivor, dessvärre så är ni läsare för unga för att dela min glädje med dessa skivor då de flesta av er som läser min blogg är födda 1994.


Men gud, ni skulle ha varit med då! <3


Kommentarer
Postat av: wickan

man kan ju ifs ha lyssnat på låtarna ändå?

2009-03-01 @ 18:59:20
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, älskar dom där skivorna, haha. Kommer ihåg att jag samlade massa skivor när jag var yngre och hade fått min första cdspelare, och då var dom där med. <3. Somliga som läser din blogg kan iallafall dela din glädje!

2009-03-02 @ 12:04:12
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Håkan

Whoa, nostalgi är grejjer de ^^

2009-03-02 @ 16:59:19
URL: http://imitjdesajn.blogg.se/
Postat av: kenan

Nya tag, nytt allt!

Jag skulle vilja börja med att hälsa dig tillbaka till www.kenanharbas.blogg.se. Sedan lite drygt en vecka tillbaka har det skett stora förändringar i bloggen. Dels har en helt ny design kommit upp, men mycket mer har hänt under ytan.Hela bloggen har fått en ny fräsch start med både ny inriktning och nya tag. Det gamla har vi lämnat bakom oss och nu gäller bara det nya. Mode, underhållning, intervjuer och om mig själv kommer bloggen till största del att handla om nu.En ny stor satsning som börjar idag är intervjuerna. Med jämna mellanrum kommer det att dyka upp intervjuer med kända personer på bloggen där ni som läsare kommer få en exklusiv intervju bara på denna blogg om just den personen. Låter det inte spännande?I stora drag har bloggen blivit något som den aldrig varit förut dvs, större, bättre och mycket snyggare. Med era kommentarer och påverkan i innehållet hoppas jag att vi ska kunna forma en unik blogg med härligt innehåll.Utan er är bloggen inte möjlig!

Varma Hälsningar

Kenan Harbashttp://www.kenanharbas.blogg.se

2009-03-03 @ 17:48:07
Postat av: JULIASBULLAR

HEJ!Jag måste bara få säga hej, ett litet hej. Kollade in din bdb nyss och såg hur du konfronterat en tjej, och att du hoppades att hennes barn skulle bli homo.Jag höll seriöst på att spricka av skratt! Det var så rätt, allt du skrev!Jag var påväg att ha lite förutfattade meningar om dig, jag bara är sån. Men nu tänkte jag bevaka din blogg, du är skön.Ha det så jävla bra! :*

2009-03-04 @ 19:41:10
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: O

Ajajaj, född 95, så nära skuter ingen hare.

Vill bara säga att du e klockren. Keep up the good work :D

2009-03-06 @ 22:54:49
Postat av: O

Ojdå, pinsamt. Jag kan faktiskt stava.. trodde jag iaf. Skjuter ska det va ;)

2009-03-06 @ 22:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0